tisdag 12 oktober 2010

Nyinkomna torgisar!

Hej hopp i solen!

man blir ju så glad och full av energi i det här vädret!

Nu har jag fått en ny leverans av Torgvantar! Leverantören har verkligen fullt upp, hi hi! De säljs faktiskt innan jag får in dem, så om du ser några du vill ha, hör av dig så lägger jag undan! Enklast är att skicka ett sms för då ser jag det ju direkt! 070-566 82 07.
Priserna är fortfarande 120 kr utan innervante och 160 kr med innervante.

De här är väl himla mysiga! Broscher att sätta på sjalen, sticketröjan eller jackan! 69 kr styck, de finns i rosa, brun, creme och grå! De kommer från Våga.


Torgvantar utan innervante....

...och med! Innervantarna är ju såklart lösa i så det går att välja vilken färg man vill till den stickade! Jag tycker det blev såå fint med den rosa i den svarta!

Blå med blå!

Svart med rosa!

Lyktor är i alla fall jag sugen på att tända nu när det blir mörkare om kvällarna! Den här lite större varianten är jättefin med ett ljus i, men även att sätta tex en hjärtan på tråd i! Finns ett fåtal kvar...

Här är en lite mindre variant, lyser såå fint eftersom den är frostad! Bara tre kvar, så skynda fynda om du är sugen på en!
Ha nu en jättebra dag i solen så hoppas jag att vi ses imorgon kväll! Öppet 17:00-20:00!
Kram Emma3 kommentarer:

 1. Vilka fina lyktor, blev sugen på de små får kolla imorgon live. Kram Elisabeth HH

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!

  Tack, nu blev värre med feber och ont hela kroppen. Usch det var tur att jag kan teckar så slipper jag prata för helt hes och ont.

  Jag är förtjusta i broscher åh, jag få sms dig och köpa ;)
  må gott kram

  SvaraRadera
 3. TAAACK Emma, dem var fina broscher. Ikväll skall jag ha dem på mig för få gäster ;) se vad dem säger hihi. Trevlig helg!
  Lotta

  SvaraRadera